Контакт

Пошањите нам поруку

Будите слободни да нас контактирате.
Поруку можете послати директно са ове странице, користећи форму испод.
Не заборавите да наведете Ваше име и Вашу имејл адресу, на коју Вам можемо одговорити.

Ваше име

Ваша е-мејл адреса

Ваш телефон

Текст поруке

 Очекујте наш одговор у најкраћем могућем року.


Додајте нас на Ваш Скајп!

Уколико користите Скапј, можете нас додати на Вап Скајп. Кликните на сличицу испод и будите нам за корак ближи. Ваша СКАИН.
Add me to Skype


Посетите нашу званичну страницу на Фејсбуку

Уколико сте регистровани члан Фејсбук друштвене мреже, можете посетити нашу званичну фејсбук страницу и учланити се у групу симпатизера СКАИН-а. Кликните на сличицу испод и будите нам за корак ближи. Ваш СКАИН.
Уколико Вам се допада наша страница на фејсбук друштвеној мрежи, дајте нам до знања, кликом на сличицу испод.Пратите нас на Твитеру

Уколико сте регистровани члан Твитер друштвене мреже, можете пратити збивања у вези са СКАИН-ом и званичном веб страницом СКАИН-a, skain.rs. Кликните на сличицу испод и будите нам за корак ближи. Ваш СКАИН.
Посетите наш званични Јутјуб канал

Да бисте посетили наш званични Јутјуб канал, неморате бити регистровани члан Јутјуб друштвене мреже. Све што је потребно да бисте могли да прегледате аудио и видео записе у вези са збивањима у СКАИН-у, јесте да кликнете на сличицу испод и будете нам за корак ближи. Ваш СКАИН.
Пронађите нас на Гугл Мапама

Како бисте нас лакше пронашли, користите Гугл Мапе, лак и једноставан начин за проналажење адреса и објеката. Кликните на сличицу испод и будете нам за корак ближи. Ваш СКАИН.